Християни в действие

ЗДРАВЕЙТЕ БРАТЯ И СЕСТРИ!


ЗДРАВЕЙТЕ БЪЛГАРИ ОТ ВСЕКИ ЕТНОС!


Време е за промени! Време е да спрем да робуваме на ограниченото си мислене! Нека вдигнем очите си и видим, че нивите са побелели, че времето за жътва е дошло! Вярваме, че Господ е подготвил своите работници и е говорил на не едно и две сърца за това, че освен молитва нивата иска и мотика.

Каква е нашата позиция като християни във времето и обществото, в които живеем? И изобщо, ако имаме позиция не е ли тя подобна на тази на хората от света не познали Бога? Факт е любезни братя и сестри, че ние всички повече мислим, обсъждаме, одумваме, дори си позволяваме да хулим всичко, което се случва в живота ни с нас и около нас, но не заемаме достойно мястото, което Бог ни е определил в земята, която ни е оставил в наследство. Не е ли назрял момента, в който ние хората доверили се на Христос да влезем във владение на земята, която Бог ни е обещал и дал?

Вярваме ли, че България е нашето наследство? И ако е така, не е ли крайно време да обединим усилията си, защото както „царство разделено срещу себе си е слабо”, така и разделено наследство лесно се разграбва.

Ние от „Християни в действие” приканваме всички, в чиито сърца Бог е вложил своето слово да се изправим заедно и ясно да заявим пред този свят кои сме. Тук не говорим за митинги със скандирания, микрофони и уредби, а за нещо съвсем различно от методите, с които си служи света, а именно оръжието, което ние вярващите в Исус Христос имаме – молитвата. Колко от нас сме се молили напоследък за правителството, което вече имаме? Колко от нас в последно време сме се молили за управниците си? А колко от нас сме заставали в пост, за да молим Господ да вложи волята Си в сърцата на държавните ни мъже и жени?

Ето конкретните стъпки, които предлагаме и с които ако сте съгласни молим да се свържете с нас в срок от една седмица, за да обмислим и обсъдим заедно по нататъшните си общи действия.

  1. Молитвено шествие в тишина пред парламента в София от християни, които са повярвали в сърцето си и изповядали с устата си, че Исус Христос е Господ.

  2. За хората, които нямат възможност да присъстват на шествието в София да организират по места също такова молитвено шествие пред местните общини или административни сгради.

Вярваме, че с Божията помощ и обединили усилията си ще успеем да извършим Божието намерение за нашето поколение.


БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!


За контакти:

Валентин Христов
Ирина Григорова
Емилия Христова

 

{START_COUNTER}